HP BeNeLux inspireert medewerkers met hardloopclinics van Julia van Velthoven in aanloop naar Amsterdam Marathon

HP BeNeLux inspireert medewerkers met hardloopclinics van Julia van Velthoven in aanloop naar Amsterdam Marathon

Net na de Olympische Spelen vond er een bijzonder evenementplaats op het kantoor van HP in Amstelveen. In samenwerking met ClubTEorganiseerde HP BeNeLux een exclusieve hardloopclinic, verzorgd door topatleteJulia van Velthoven. Voor meer dan 25 medewerkers stond het evenement,georganiseerd in samenwerking met HP Wellbeing, in het teken van de vitaliteiten gezondheid van hun medewerkers.

Afgelopen zomer gaf Julia van Velthoven twee clinics: de eerste ging over de opbouw van trainingsschema’s en de tweede richtte zich op de laatste voorbereidingen voor de Amsterdam Marathon. HP BeNeLux, verbonden aan ClubTE, ondersteunt naast Julia van Velthoven meer dan 50 topsporters in hun sportieve en persoonlijke ontwikkeling en bracht deze expertise direct naar hun medewerkers. Naast deze clinic organiseert HP BeNeLux in samenwerking met ClubTE ook hun Year Kick-Off in februari en diverse inspiratiesessies met sprekers en oud-topsporters, waarbij samen winnen, groeien en ontwikkelen centraal staan.

De Challenge

HP BeNeLux had als doel om een clinic te organiseren die niet alleen inspirerend, maar ook praktisch toepasbaar zou zijn voor hun medewerkers. De deelnemers aan de clinic van HP zijn allemaal in voorbereiding op de Amsterdam Marathon.

De aanpak

In samenwerking met ClubTE werd Julia van Velthoven uitgenodigd om de clinics te verzorgen. Tijdens de eerste sessie ging ze in op de opbouw van trainingsschema’s, waarbij ze haar ervaringen als topsporter deelde om deelnemers te helpen hun persoonlijke doelen te bereiken. De tweede sessied raaide volledig om de laatste voorbereidingen voor de Amsterdam Marathon, waarbij Julia waardevolle tips gaf voor voeding, mentale voorbereiding en wedstrijdstrategie. De clinics boden niet alleen sportief advies, en gaven dedeelnemers handvatten om zowel fysiek als mentaal goed voorbereidt aan de startte verschijnen.

Resultaat

HP BeNeLux kijkt terug op twee succesvolle clinics vol inspiratie en motivatie. De clinics van Julia van Velthoven sloten naadloos aan op het doel van HP Wellbeing om de vitaliteit van medewerkers te stimuleren. De positieve reacties van de deelnemers bevestigden het succes van het evenement.

Alexander Reuvekamp:

"Wat een geweldige ervaring tijdens de loopclinic met Julia van Velthoven! Haar enthousiasme en inspirerende tips hebben ons niet alleen gemotiveerd, maar ook klaargestoomd om met nog meer plezier de Dam tot Dam loop te trotseren!"

Is je interesse gewekt? Heb je vragen?

Neem contact met ons op